Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Narozeniny, svátky, návštěva kamarádů nebo třeba Vánoce, to jsou chvíle, kdy sháníte nějaký dárek, který toho druhého opravdu potěší. Ne vždy je ale volba zrovna jednoduchá a občas můžete dokonce šlápnout pěkně vedle. Neztrácejte nervy a čas běháním po obchodech, máme pro Vás typy, jak na to jít jednoduše a chytře vybrat ten správný, kterým potěšíte zaručeně každého a vykouzlíte mu úsměv na tváři.

Máte doma „knihomola“, chcete mu udělat radost a nevíte, co přesně ve své sbírce knížek má?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už dopředu víte, že vybrat pro něj správně bude pořádný oříšek? Dárková karta Neoluxoru z Dárkomatu Vám ho pomůže rozlousknout a dát mu přesně to, čím ho potěšíte. Pro každého správného „knihomola“ je totiž vybírání nové knihy radost. Dopřejte mu ji! Většinou už má stejně v hlavě svůj vlastní seznam. Dárkovou kartu navíc může využít na celý sortiment knihkupectví Neoluxor, a když si nevybere hned, nevadí, má na to totiž celý rok. Může si proto v klidu počkat, až vyjde nová kniha jeho oblíbeného autora, nebo rovnou celá série.

Parfém, rtěnka, řasenka nebo krém a pěna do koupele?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Péče o tělo je jednou z mnoha vášní žen. A nejen žen. Asi každý z nás má oblíbenou svou značku, vůni nebo odstín a ne vždy je lehké trefit to pravé. Výběr se pak pro mnohé může stát opravdovou zkouškou. Ne jen, že mnohdy nevíte po čem sáhnout nejdříve, ale opravdový problém nastává, když vyberete podle Vás zdánlivě to nejlepší, ale tomu druhému to vůbec nesedne. Vyřešte to Dárkovou kartou Marionnaud z Dárkomatu. Darujte možnost vybrat si přesně podle vlastního vkusu a dopřejte mu radost výběru z širokého sortimentu zboží.

Cestování je zábava a nemusíte zrovna letět kolem světa!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máme pro vás trumf! Darujte svému „dobrodruhovi“ právě to, po čem opravdu touží. S Dárkovou kartou Českých drah z Dárkomatu bude moci vyjet na vysněný výlet, ať už je to do Berouna nebo třeba Paříže. Sám si může vybrat, které kouzelné místo bude chtít navštívit a kdy. Možnosti jsou téměř neomezené. Cestování je přece vášní nás všech a nemusíte letět zrovna přes půl světa, abyste si užili příjemnou dovolenou, udělali si hezký víkend, odpočinuli si a zažili legraci. Dárkovou kartou Českých drah z Dárkomatu darujete nejen cestu, ale také zážitky.

Opravdu šperkem nikdy neurazíte?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásné šperky a hodinky potěší každého, ale víte, jestli má raději zlato, stříbro nebo třeba kůži? Tento dárek obdarovanému vydrží celá léta, ale vystihnout přesně vkus toho druhého je často témě nemožné. Pak se může stát, že šperk skončí v krabičce na dně šuplíku. S Dárkovou kartou Klenoty Aurum z Dárkomatu si může každý sám vybrat z nabídky luxusních stříbrných, zlatých anebo třeba ocelový šperků. Radost tak uděláte zaručeně každému. Ukažte svým blízkým, že Vám na nich záleží a víte, co mají rádi.

A co pro ty, co neodolali vášni kuchyně?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Říká se, že láska prochází žaludkem, pokud víte, že to platí právě u Vašich blízkých nebo kamarádů, pak s Dárkovou kartou Tescoma z Dárkomatu nemůžete udělat chybu! Vždyť komu by neudělala radost možnost vybrat si ze široké nabídky originálních kuchyňských vymožeností, ať už pro vaření, pečení nebo stolování? Potěšíte určitě každého, profíka, který vše zvládá na jedničku, vášnivého, amatérského kuchaře nebo kuchařinku, kteří se v kuchyni rádi baví.

Další články

Načítám