Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 1997 byl odvysílán první díl seriálu Buffy, přemožitelka upírů, který byl pro tehdy dvacetiletou Sarah Michelle Gellar zásadní. A přestože natočila spoustu dalších seriálů i filmů, roli nebojácné Buffy může co do známosti konkurovat snad jen Kathryn ve Velmi nebezpečných známostech.

Dnes čtyřicetiletá herečka je stále žádaná, a když ne na natáčení, tak jako host do různých pořadů. Naposledy si ji pozval moderátor Harry Connick Jr., jemuž odhalila něco ze svého soukromého života. Ten s ní už mnoho let sdílí herecký kolega Freddie Prinze Jr. (41).

Řeč došla i na jejich manželství, jehož délka - 15 let - je v hollywoodském prostředí úkaz hodný pozornosti. Moderátor si vyžádal pár rad, jak na šťastné manželství. Mezi ty klíčové podle herečky patří oddělené toalety. „Jsou jisté věci, o kterých byste měli vědět jen vy sami,“ řekla s úsměvem. „A pak také mít vlastní kreditky na nákup,“ hodila do placu další tip.

Nejdůležitějším filmem pro její osobní život bylo Tajemství loňského léta. Právě během jeho natáčení svého muže potkala. Randit spolu ale začali až o tři roky později. Vzali se v roce 2002 a mají spolu osmiletou Charlotte Grace a pětiletého Rockyho Jamese.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám