Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to dva měsíce, co Václav Neužil začal hrát roli ze všech nejmilejší, roli tatínka. Jeho manželka Lenka Neužil Stárková totiž v září přivedla na svět jejich syna Vincenta. „Asi budu říkat to stejné, co říkaly milióny lidí přede mnou. Je to něco nepopsatelného a krásného,” komentoval aktuální stav Neužil na křtu kalendáře Proměny, který podporuje nadaci Archa Chantal herečky Chantal Poullain.

Hvězda seriálu Svět pod hlavou a herec Dejvického divadla Václav Neužil se snaží trávit se svým potomkem každou volnou chvíli. Po narození syna musel Neužil trávit hodně času v multifunkčním prostoru Jatka 78 zkoušením hry Honey a teď to dohání. „Chvilkama jsem toho měl hodně. Jakýkoli volný čas, který jsem měl, jsem mu věnoval. Proto jsem ho přebaloval, koupu se s ním, dělám s ním všechno, teda kromě kojení,” říká Vašek.

Herec známý z filmů Bába z ledu či Anthropoid je ve své rodině čtvrtým Václavem, svému synovi toto křestní jméno ale dát nechtěl. „Chvilku hrozilo, že se bude jmenovat po mně. Já jsem ale v našem rodě Václav čtvrtý, tak jsem si říkal, že to chci pestřejší,” vysvětluje svou volbu Neužil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám