Hlavní obsah
Článek

Je to asi to nejhorší, co se jí jako zpěvačce mohlo přihodit. A ještě ke všemu krutě načasované. V momentě, kdy měla španělsky zpívající Kolumbijka Shakira vyrazit na téměř vyprodané turné po Evropě, vyděsila se k smrti.

Tuhle temperamentní čtyřicítku s postavou školačky skolilo neštěstí na extrémně citlivém místě: rozbil se jí její pracovní, resp. hudební nástroj. Temperamentní latinské krásce s příměsí arabské krve totiž začaly zničehonic začátkem měsíce krvácet hlasivky! Shakira skončila v péči lékařů a verdikt byl jasný - prozatím ani hlásku. Tahle Shakirou dlouhodobě přetěžovaná část hrtanu, která jí dokázala vydělat celé jmění, by se nenávratně poškodila.

Co přesně kolaps a krvácení hlasivek slavné a mimořádně sympatické blondýnky způsobilo, můžeme pouze spekulovat. Na veřejnost se toho ani za téměř tři týdny moc nedostalo. Rozhodně ale jde o indispozici vážnou natolik, že turné musela zrušit a peníze za vstupenky vrátit.

Ani teď zpěvačka zdaleka není fit. V Barceloně, kde bydlí se svým neméně slavným partnerem, o deset let mladším středovým obráncem FC Barcelona Gerardem Piquém a jejich dvěma syny, ji každý den doma navštěvují zdravotníci. Přesto, jak je vidět na aktuálních snímcích v naší galerii, fit tedy ještě zdaleka není.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám