Hlavní obsah
Článek

Skvělou, od Boha extrémně nadanou topmodelkou v dresu „andílků“ je další Brazilka Adriana Lima (42). Ta je nejen zábavnou šoumenkou, ale obrovskou exhibicionistkou, která si svoji práci a obdivné pohledy fanoušků nefalšovaně vychutnává. Poznáte to na jejím výrazu. Ostatně přesvědčit se můžete na snímcích z pondělní šanghajské Victoria's Secret Fashion Show, kde nemohla chybět. Najdete je v naší galerii pod článkem.

Když přihlédnete k faktu, že se modelingu věnuje od svých 13 let, kdy ji někde v obchoďáku objevil jeden z agentů modelingové agentury, není se čemu divit. Těžko byste v oboru hledali ostřílenější, stále aktivní veteránku.

Adriana je ale už dvojnásobnou matkou. Tato skutečnost začíná i vzhledem k jejímu věku, stejně jako u její kolegyně a krajanky Alessandry Ambrosio (42), převládat nad faktem, že je to stále velmi žádaná profesionálka, patřící ve svém oboru mezi světovou extratřídu. Adriana má vyděláno a už si nepotřebuje v oboru nic dokazovat.

Alessandra Ambrosio letos oznámila odchod ze stáje „Sexy Angels“ slavné značky a potvrdila, že tato přehlídka v Číně byla její poslední. Adriana zatím nic podobného neudělala, ale očekávat se to dá brzy. Něco jiného je pózování fotografům a něco jiného přeci jen namáhavé chození přehlídek. Nechme se ale překvapit. Třeba bude po mole tak skvěle běhat ještě ve čtyřiceti.

Reklama

Další články

Načítám