Hlavní obsah
Článek

Tenhle maník, kterého diváci znají z druhé české SuperStar, má ale velké pracovní zkušenosti ze zahraničí úplně v jiném oboru (tančil například i s Justinem Bieberem a dalšími americkými hvězdami), před lety otevřeně přiznal, že je gay. Respektive nemá rád škatulky, ale tvrdil, že mužů měl mraky a ženu jen jedinou. Proto všechny šokoval, když předloni začal randit s jistou ženou, a dokonce spolu prý i plánovali dítě. Jenže jejich vztah už je minulostí a v intimních věcech všemu otevřený Filip Jankovič už začíná pokukovat po obou pohlavích!

„Jsme nadále ve spojení. Je to člověk, kterého mám strašně moc rád a strašně moc mi toho do života dal. Máme skvělý vztah,“ přiznal Jankovič jinými slovy rozchod s přítelkyní.

Momentálně prý nemá nikoho. „Jsem sám a jsem otevřený čemukoli, co přijde do cesty,“ vábí potenciální partnery a partnerky někdejší hvězdička SuperStar.

Jinak se mu prý daří výborně.

„Práce je hodně, mám pocit, že až příliš. Trošičku mi ale začíná chybět zahraničí. Možná je to jen chvilková záležitost kvůli tomu, jak je teď zima, kterou nemám rád, takže mám takové nutkání odejít. Možná na chvíli, možná na déle, nevím. Třeba v Los Angeles bylo celý rok stejné počasí, po tom se mi stýská,“ řekl Super.cz Filip, který žil také pět let v Londýně.

Ochotně coby choreograf a tanečník zadarmo (stejně jako desítky ostatních) vypomáhal na bohulibé akci Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou, kterou cvičitelka pomáhá dětem z dětských domovů věnovat se tělu užitečným činnostem. Mnoho z nich to nasměruje v jejich těžkých životech na správnou cestu.

Sám Filip byl prý poslušné dítě, ale odmala exhibicionista, takže sebe i spolužáky svlékal donaha. A dělal i takové věci, které doteď nepřiznal. „Nechám si to pro sebe, nikdo by se mnou už pak nepromluvil,“ dodal skoro stydlivě Jankovič.

Reklama

Další články

Načítám