Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nebýt pár vrásek, od svého rozjuchaného já před více jak dvaceti lety, které uvádělo Eso, se vůbec neliší! Evidentně spokojená a veselá Tereza Pergnerová (49) po delší době dorazila na společenskou akci a hned se strhla mela. Každý si ji chtěl vyfotit a povídat si s ní, byla za hvězdu. Vyzpovídali jsme ji a naše povídání její fanoušky určitě potěší!

Byla hvězdou akce Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou (55), kterou pořádá nadační fond známé cvičitelky.

„Ráda bych řekla, že se mi hrozně líbí, co Hanka Kynychová dělá. V dětech probouzí o něco zájem. Je to nesmírně důležité, spatřuju v tom opravdu smysl,“ zdůraznila Tereza.

Sama má s dětským domovem nezapomenutelný zážitek.

„Když mi bylo šestnáct, dělala jsem krásnou reportáž pro tehdejší časopis Interview právě z dětského domova. Vzpomínky zůstaly uchovány v osobní sekci. Ale byly překrásné a na ty děti, které jsou dnes už dospělé, nikdy nezapomenu,“ vybavuje si.

Sama hodně pomáhá lidem v těžkých životních situacích coby moderátorka dojemné Mise nový domov. „Hlavní je, že pořad má obsah. Bez něj by neměl žádný smysl. Jsem hrozně ráda, že se něco takového dostalo na televizní obrazovky. Když nám bude malinko měnit vnímání v této rychlé době a každý z nás udělá něco malinkého dobrého, tenhle svět bude o něco lepší. Věřím tomu,“ dodala sympatická Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám