Hlavní obsah
Článek

Děti jsem vždy považovala za životní radost a učitelskou profesi za poslání. Jmenuji se Alena, jsem učitelka a svou práci miluji nadevše. Vše se ovšem změnilo, když mi mezi třeťáčky propadli dva „výlupci“. Díky dvojici problémových dětí, permanentnímu stresu a nervovému vypětí jsem před třicítkou vypadala hůř než vlastní matka!

Smutek a zoufalství, toť každodenní chléb…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Byl sice teprve začátek školního roku, ale já už byla vystresovaná a unavená. Plná třída dětí, k tomu dva nezvladatelní výrostci a pedantský ředitel – není divu, že mi v houfech začaly padat doslova chomáče vlasů. Měla jsem šílený strach, že jestli brzy nezakročím, budu Ježíškovi psát o paruku. Nejhorší bylo, že ačkoliv stres v práci nakonec polevil, vlasy mi padaly dál a dál. Hrůza byla, když si mé rašící plešky začaly všímat i děti a postupně se chodily ptát, zda nejsem nemocná. Nakonec mě zachránil zázrak z lékárny. Už za měsíc vlasy padaly mnohem méně a začaly mi houfně růst nové.

Vlasy zachránilo hnojivo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ten zázrak domů z lékárny přinesl manžel, který už se na mé neštěstí nemohl dívat. Přípravek se jmenoval Vlasové hnojivo a název mě v první chvíli spíš pobavil, než přesvědčil. Ale co se nestalo! Stačil měsíc a mé vlasy jsou jako nové. Vlasové hnojivo je silný doplněk stravy s vysokými dávkami biotinu, zinku, aminokyselin, MSM a dalších živin důležitých pro růst vlasů. Tu úlevu, když mi na hlavě začala růst opět hustá kštice, tu nemusím myslím popisovat.

Pleť volala S.O.S.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stres se ovšem nepodepsal jenom na vlasech, ale také na mé tváři. Vypadala jsem nejméně o deset let starší. Nakonec mě na internetu zaujaly účinky baobabového oleje a vzápětí jsem objevila produkt BigBao, který obsahuje bio baobabového oleje dokonce 100% koncentraci. Objednala jsem jej a světe, div se, klaplo to! Už po první aplikaci byla pleť jasnější a krásnější. Byla jsem nadšená, jak postupně mizely vrásky i linky a pleť byla plnější. BigBao teď používám každý den nejen na obličej, ale už i na celé tělo, protože pokožka po něm vypadá naprosto dokonale.

Opět jsem to já!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nyní jsem opět šťastná. Dělám dále svou práci, bez které si život nedokážu představit, a navíc vypadám lépe než kdykoli dřív. A popravdě? Náležitě si to užívám. Je krásné vědět, že už se zase líbím svému okolí!

Další články

Načítám