Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prestižní Victoria's Secret Fashion Show chodí už od roku 2013. Prozatím bylo vždy vše bez problémů. Nyní ale, zrovna na domácí scéně, vypadla čínská kráska Ming Xi z rovnováhy. A to doslova!

Na této exkluzivní a velmi sledované prestižní přehlídce luxusního spodního prádla předvedl zmíněný „andílek“ zcela epický pád.

Osmadvacetiletá modelka, na níž se v Šanghaji těšila celá, jejími krajany k prasknutí narvaná, Mercedes Benz Arena, předvedla místo formální prezentace modelu zcela neplánovanou vlastní choreografii, a to když se jí zlaté „gladiátorky“ zamotaly do příliš dlouhé sukně. Chvíli se snažila neodvratnou událost ustát, ale pak přeci jen přistála na předváděcím mole.

Scéna to byla nečekaná, hrůzostrašná, ale po pár nekonečných vteřinách se květinová dekorace, kterou měla modelka ozdobenou hlavu, lehce zachvěla a hala zašuměla nadějným vzrušením, že se čínská kráska pádem přeci jenom nezabila.

Otřesená Ming se nejprve vzpřímila na kolenou, chvíli nepřítomně pozorovala okolí, ale když se ze šoku oklepala alespoň do té míry, že si uvědomila, kde je a co se vlastně stalo, začala se tomu trapasu konečně smát a trochu potlučená konečně vstala. Jak se zdá, žádné vážné zranění k velké radosti krajanů i producentů této obří akce neutrpěla, a nakonec se jí podařilo odejít do zákulisí po svých.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám