Hlavní obsah
Článek

Jedním z andílků na slavné Victoria´s Secret Fashion Show byla původem holandská modelka žijící v New Yorku Romee Strijd (28). Její fanoušci si ji oblíbili nejen v kampaních a na mole, Romee svou narůstající popularitu zužitkovala i v online světě, na Instagramu a poměrně nově i na YouTube, kam vkládá vlogy ze svého života. Ty před včerejší přehlídkou VS se točily převážně kolem cvičení a stravy.

Modelky vybrané na nejslavnější přehlídku spodního prádla mají velmi štíhlé postavy konstantně, všechny ale před samotnou show najedou na ještě přísnější režim než obvykle a pilují, co se dá. Co se stravy týče, i cvičení. „Chtěla bych zkusit být vegankou, protože myslím, že je to další level. Ale teď se snažím jíst to, po čem budu vypadat co nejlépe, protože Victoria Secret Show se blíží. Vím, že to možná není to nejlepší, ale na to se zaměřím až po VS show,“ přiznala v jednom ze svých vlogů.

Může začít, přehlídka je úspěšně za ní. Byla jednou z jejích největších hvězd. Vynesla body s černými křídly a bez úhony zvládla i model, jehož součástí byla dlouhá vlečka. Na tu v kombinaci s vysokými podpatky doplatila její kolegyně Ming Xi, která se na pódiu skácela k zemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám