Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vyberte si to nejlepší, ať už jako dárek pod stromeček nebo sobě pro radost. Exkluzivní Black Friday slevy přinášejí nejnižší ceny v historii, ale pozor, jen na pár dní. Nepromeškejte svou šanci a ulovte si ten nejlevnější kousek z široké nabídky na 4home.cz. Akce platí do 27. listopadu nebo do vyprodání zásob.

Cenový trhák

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nestárnoucí motiv puntíků v červeno-bílé kombinaci pro všechny hravé duše. Oživte svou ložnici mladistvým povlečením z příjemné 100% bavlny, která vám zajistí dokonalé pohodlí. Povlečení je oboustranné – z jedné strany červené s bílými puntíky, z druhé strany bílé s červenými puntíky. V nabídce více rozměrů a dekorační povlaky na polštářky.

Právě teď nejlevněji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je vám v posteli smutno nebo spíte rádi na boku? Polštář "náhradní manžel" je to pravé pro vás. Polštář je vyroben z kvalitního broušeného mikrovlákna, které zaručí maximální komfort. Má zipový uzávěr, díky kterému můžete povlak snadno sundat a vyprat. Zip na vnitřní výplni umožní libovolně regulovat objem polštáře pro vaše maximální pohodlí. V nabídce také široký výběr povlaků na polštář.

Nejjemnější beránková deka se slevou 43 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Beránková deka Flowers přinese ten nejměkčí odpočinek i největším zmrzlíkům. Originální květinový vzor připomínající oblíbené temperamentní španělské motivy prozáří váš domov a jemné růžovo-vínové odstíny pohladí po duši každého romantika. Skvělý tip na dárek!

Povlečení k zachumlání se slevou 38 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V jednoduchosti je krása. Pokud souhlasíte, určitě si zamilujete jemňoučký mikroflanel v jednobarevném provedení. Dolaďte si ložnici elegantní béžovou barvou a užijte si maximální pohodlí v hřejivém povlečení. Mikroflanel se vyznačuje větší hustotou vláken, proto je na dotek ještě jemnější než oblíbený mikroplyš. V nabídce také prodloužená délka.

Stylový vzor a exkluzivní cena

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bavlněné povlečení v unikátní kombinaci vzorů pro oživení vašeho domova. Přírodní barvy v kombinaci s bílou působí uklidňujícím dojmem, skvěle vyladěné vzory zase dodají vaší ložnici osobitý styl. Povlečení je z příjemné, měkké 100% bavlny a netradičně kombinuje vzor puntíků z jedné strany a vzor rybí kost ze strany druhé. V nabídce více rozměrů a dekorační povlaky na polštářky.

Další články

Načítám