Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jsou touhy, o kterých se nemluví ani nahlas. A kdy jindy si je máme splnit než o Vánocích. Máme pro vás tipy na dárky, díky nimž blízké letos pod stromečkem zaručeně potěšíte, protože bude jasné, že na ně myslíte s láskou a záleží vám na nich. Inspirovali jsme se tam, kde vám poradí s dárky pro rodiče, babičku či dědu a vy budete mít jistotu, že jim darujete tu nejlepší možnou péči.

Babičce plastickou operaci víček

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybrat vánoční dárek pro rodiče nebo prarodiče může být někdy oříšek. Stále častěji dáváme před zbytečnostmi přednost dárkům, které se postarají o jejich zdraví a dobrou kondici. Jedním z takových je například plastika očních víček. Jak ale darovat plastiku? Elegantním řešením jsou poukázky na ošetření, které například v centrech Asklepion udělají každý rok radost tisícům z nás. Výhodou je, že si obdarovaný sám zvolí, na jaký zákrok bude poukázku čerpat, vy pouze objednáváte vánoční voucher na konkrétní částku. Součástí vánočního balení je i komplimentka, na niž můžete připsat osobní přání a udělat z vánoční nadílky opravdu mimořádný zážitek plný emocí.

Sestře nová prsa, manželovi odstranění chrápání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky vánočním voucherům Asklepion je letošní plnění snů pod stromečkem zaručené, protože z nabídky služeb Asklepionu si vybere opravdu každý. Nadělte vysněnou plastickou operaci prsou nebo operaci víček, sestře roční předplatné na výplně nebo botulotoxin a partnerovi třeba trvalé odstranění pocení nebo chrápání. Klienti Asklepionu využívají své poukázky také na bělení zubů, péči fyzioterapeuta, bodyformingová ošetření, nebo třeba na estetické gynekologické výkony pro omlazení intimních partií. Stačí svým blízkým objednat online vánoční voucher v hodnotě, kterou si zvolíte, a nechat jen na nich, čím se v největším centru estetické medicíny nechají rozmazlit, nebo jaký problém zde vyřeší.

Darovat moře? Proč ne!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Říkáte si, jak souvisí estetická medicína s cestou k moři? Tento luxusní výlet se odehraje v koupelně, pokud svým blízkým darujete produkty francouzské značky Phytomer. Například prémiovou řadu Phytomer Pioneer, která vyhlazuje vrásky, vypíná a hydratuje pokožku. Působí totiž také uvnitř pleti stimulací syntézy kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové. Nechte si doporučit od kosmetiček Asklepionu to nejvhodnější pro konkrétní typ pleti nebo rovnou navštivte eshop Phytomer a vyřešte dárky v klidu z domova. Pokud nákup produktů doplníte vánoční voucherem na profesionální ošetření Phytomer Pioneer přímo v centrech Asklepion, nemůžete letos o Vánocích s výběrem udělat chybu.

Další články

Načítám