Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou partnerku herec a zpěvák Jamie Foxx do společnosti asi jen tak nevyvede. A je jedno, že poslední roky jej média spojují se známou hereckou kolegyní Katie Holmes, s níž se poprvé a zatím naposledy nechal vidět začátkem září při procházce po pláži v Malibu. Soukromí si drží pod pokličkou.

Do společnosti Foxx vyráží sám, s přáteli či se starší dcerou Corinne (má ještě osmiletou Annalise). Ta už je dospělá, je jí třiadvacet, a tak si může sama určit, zda chce být viděna. Jelikož se věnuje modelingu a na pozornost fotografů je zvyklá, nedělá jí to problém. Právě s ní tak dorazil na předávání American Music Awards.

Na pódiu losangeleského divadla Microsoft se v neděli večer vystřídala řada hvězd. Mezi nimi Selena Gomez nebo Pink v duetu s Kelly Clarkson, nejvíce si však Foxx užil vystoupení Diany Ross. Pěvecká legenda získala cenu za celoživotní přínos, k níž jí pogratulovali i bývalý prezident USA Barack Obama a jeho žena Michelle, a během svého vystoupení neroztančila jen Foxxe, ale celý sál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám