Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Alergie na různé druhy potravin, lépe řečeno potravinové intolerance, jsou mezi lidmi poměrně časté. Alergie na česnek, jablka, ořechy, citrusy, mléko, lepek či nějakou další potravinu má skoro každý z nás. Zatímco ořechy nebo citrusy můžeme ze stravy lehce vyřadit, horší to je s intolerancemi na lepek nebo laktózu. Vyřadit z naší stravy pečivo nebo mléčné produkty už je značně omezující. Naštěstí i pro tyto potravinové intolerance už existuje řešení.

Trávení lepku náš organismus nadbytečně zatěžuje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Označení lepek je odvozeno od slova „lepit“, to je podle odborníků právě to, co lepek v našich střevech provádí. Střeva doslovně zalepí a ta nejsou schopna dostatečně trávit všechny živiny. Přichází zažívací potíže. Lepek je hojně zastoupen ve všech typech pšenice, žita, ječmene i ovsa, setkáme se s ním hlavně v pečivu. Pro celiaky je jedinou terapií bezlepková dieta. Ta má však smysl i pro lidi, kteří mohou mít jen dílčí příznaky intolerance na lepek. Vesměs si pak pochvalují, že jim odezněly trávicí potíže a cítí více energie. Velmi oblíbená je mezi sportovci a jejím zastáncem je i tenista Djokovič. Nyní se ukázalo, že taková dieta není vždy nezbytně nutná, a to i díky českým vědcům!

Čeští vědci se podíleli na vývoji preparátu pro lepší trávení lepku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Právě nyní přichází do českých lékáren doplněk stravy LepekFit, který je vyvinut přímo pro osoby s intolerancí na lepek. Mechanismus účinku je docela jednoduchý. LepekFit obsahuje enzymy, které dokáží štěpit lepek na jednotlivé oligopeptidy a aminokyseliny. Ty jsou pak pro člověka daleko lépe stravitelné. Užívejte 1 tabletu bezprostředně před jídlem obsahujícím lepek, odstraníte tak nepříjemné příznaky spojené s intolerancí na lepek, jako jsou obtěžující nadýmání, špatné trávení nebo dlouhodobý nedostatek energie. Nyní na eshopu Dr.Max za cenu 389 Kč.

Laktózová intolerance je celosvětový problém

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Problémy s trávením mléčných produktů mají lidé na celém světě. Odhaduje se, že je to přes 60 % lidí. V případě ČR se trávicí problémy související s laktózovou intoleranci objevují u cca 20 % populace. Nepříjemnými projevy laktózové intolerance jsou především nevolnost, plynatost nebo bolesti hlavy či břicha. Většina z nás je zvyklá snídat např. jogurt, sýry nebo další mléčné produkty. Ty mají tendenci zahleňovat naše tělo a způsobovat nám zdravotní potíže, proto je potřeba laktózu obsaženou v mléce dobře strávit či se vyhýbat mléčným produktům, což je však docela omezující. Naštěstí existuje řešení v podobě produktu s obsahem enzymů rozkládajících mléčný cukr laktózu, jako je LaktoPlus.

Díky LaktoPlusu bude vaše omezení příjemnější!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

LaktoPlus je nejsilnějším produktem na trhu, který je určen pro osoby s intolerancí na potraviny obsahující laktózu. Disacharid laktóza se nachází především v mléčných výrobcích. Již jedna tableta doplňku stravy LaktoPlus s obsahem enzymu laktáza dokáže rozštěpit obsah laktózy odpovídající ½ litru mléka. LaktoPlus je navíc obohacen i o probiotika bacillus subtillis, která jsou potřebná pro naše zdravá střeva. Stačí užívat 1 kapsli před jídlem obsahujícím laktózu (mléčné produkty) a můžete zhřešit. Vychutnejte si své oblíbené mléčné produkty bez nepříjemných potíží! Nyní na eshopu Dr.Max za cenu 282 Kč.

Další články

Načítám