Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní čerstvá vítězka brazilské Miss Bum Bum se přirozeným během událostí přeměňuje v modelku a právě dokončila svoji první komerční zakázku. Jak takový profesionální debut ženy s nejhezčí prdelkou Brazílie vlastně vypadal, si nyní můžete prohlédnout v naší galerii.

Své vítězství v celosvětově ostře sledované soutěži využila osmadvacetiletá Rosie Oliveira k politickému řečnění a současnému brazilskému establishmentu to nandala s opravdovou vášní revolucionářky: „...Všichni si zasloužíme svobodu, kvalitní zdravotnictví, dostupné vzdělání a bezpečnost. Naše země potřebuje reformy. Současná Brazílie mě odrazuje od toho, abych zde porodila své děti,“ volala dívka, jejíž boky měří přesný metr, z pódia a sklidila za to bouřlivý potlesk.

Jestli se tato sympatická blondýnka bude s takovou vervou a jiskrou v srdci politice věnovat i v budoucnu, jisté není. V kombinaci s jejími půvaby by jistě měla naději stát se jednou další brazilskou prezidentkou. V tak temperamentní zemi by určitě nebylo vítězství v soutěži o nejhezčí zadek roku překážkou.

Reklama

Další články

Načítám