Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, známý swingový zpěvák Jan Smigmator (38) se o státním svátku stal tatínkem. Nyní se pochlubil fotkou synátora a také se podělil o podrobnosti z porodu!

Chlapeček se narodil v pátek ve 4:58 v porodnici U Apolináře v Praze. Fred vážil 3,40 kilogramů a měřil 49 centimetrů. Maminka Kateřina i miminko jsou prý ve skvělé formě.

„Být u porodu je naprosto nepopsatelný pocit. Vlastně jsem nikdy nic tak silného nezažil. Je to zázrak! Musím říct, že svoji manželku neskutečně obdivuju. Stejně tak svoji maminku, Katčinu maminku a vlastně všechny ženské, které kdy rodily. My chlapi bychom to totiž fakt nedali!“ přiznává bez okolků Honza.

„Hned, jak náš Fred vykoukl na svět, začal neskutečně křičet, a dokonce bych řekl, že to i celkem swingovalo! Teď si dělám legraci, ale hlas má opravdu silný,“ pyšní se tatínek.

„Navíc jsem moc rád, že svůj příchod na svět moc neprotahoval, protože už koncem listopadu mi začíná obrovský hudební maratón. Vydání nového vánočního alba, dva galakoncerty Sinatrology v pražské Lucerně a pak velké koncertní turné Swingové Vánoce s Dashou a Big Bandem Felixe Slováčka celkem se čtrnácti vystoupeními. Kdybych byl třeba na koncertě v Ostravě, tak bych to vzhledem k rychlému průběhu porodu rozhodně nestihl, a to by mě navždy moc mrzelo. Vše je ale tak, jak má být! Díky Bohu,“ přidal Smigmator.

„Sám jsem se narodil 17. ledna, letošní rok má na konci číslici 17 a tak jsem si říkal, že by bylo úžasný, kdyby se naše miminko narodilo právě sedmnáctého. Navíc už navždy bude mít narozeniny o státním svátku. Málo platné, 17. listopadu se zkrátka začínají psát nové dějiny,“ dodal pobaveně zpěvák, který se těší na všechny rodičovské povinnosti, ale nejvíc nyní asi na první společné Vánoce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám