Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Patříte mezi ty, kdo mají rádi vše připraveno předem, a navíc už se zase nemůžete dočkat, až zamíříte na dovolenou? Právě teď je ten nejvhodnější čas k tomu, abyste si vybrali, kam se i s rodinou příští rok vydáte. First minute zájezdy jsou v prodeji!

Řecko, Řecko a zase Řecko!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nakupovat v režimu first minute je výhodné nejen proto, že máte nejširší výběr ubytování, čekají na vás i poměrně velké slevy, díky kterým si budete moct dovolit poprosit o vánoční dárek v podobě zájezdu pro celou rodinu i Ježíška. O dovolenou v Řecku je každoročně obrovský zájem a není se čemu divit – každý z ostrovů je unikátní a nabízí jedinečnou atmosféru – ať už hledáte klid a romantiku nebo rušný noční život. Dokonale vyvážený poměr mezi kulturou, historií, krásným mořem s plážemi a skvělým jídlem vás ale čeká v každém koutu země oliv. Vybírejte už teď na dovolena.cz, v sezóně budou ty nejlepší hotely vyprodány!

Bulharsko pro celou rodinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zajeli byste si raději někam, kde se domluvíte, i když neznáte žádný cizí jazyk? Nebo kupujete zájezd svým rodičům jako vánoční překvapení? S Bulharskem rozhodně nešlápnete vedle. Přestože země patří mezi dovolenkovou klasiku, stále má čím překvapit - rozlehlé nížiny, hornaté oblasti, vinice, zlaté pláže i historická města s tajemnou atmosférou jsou jen zlomkem toho, co na vás v Bulharsku čeká. Navíc – pokud cestujete s dětmi, oceníte, že je v řadě letovisek pozvolný vstup do moře, díky kterému budete moct děti pozorovat, zatímco se budete opalovat. Pojedete na Slunečné pobřeží, Zlaté Písky nebo objevíte historický Nesebar? Poradí vám odborníci z portálu dovolena.cz, ozvěte se jim.

Dovolená v temperamentním Španělsku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Strávit prázdniny na jihu Evropy v rozmanité španělské krajině je sen každého dobrodruha, který si zároveň rád užije i odpočinku na pláži. Až vás omrzí koupání, budete mít na výběr spoustu aktivit, které vás zabaví na celý den. Můžete se dosyta vyřádit na všech možných vodních sportech – od potápění až po vodní lyžování, čekají vás taky túry po skalnatých pobřežích, můžete objevovat i pouštní a stepní oblasti země. Jestli vás zajímá kultura a historie, stačí se vydat do kteréhokoliv většího města, kde také ochutnáte lahodnou paellu a hutné červené víno, co víc si přát na ideální dovolené?

Orientální a luxusní Turecko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Určitě už jste slyšeli o tom, že je dovolená v Turecku luxusní a zároveň poměrně levnou záležitostí. A co teprve když si objednáte zájezd za first minute ceny, které vám umožní výběr z těch nejlepších hotelů – samozřejmě se stravovacím režimem all nebo ultra all inclusive? Nechte se hýčkat nadstandardními službami a užívejte si zážitky, které budou spojeny s čistým a teplým mořem i procházkami po vyhlášených tržištích, na kterých ochutnáte turecké speciality a objevíte orientální poklady od místních umělců a řemeslníků. V Turecku navíc bývá v hotelových komplexech zajištěna i kompletní zábava – tobogány, skluzavky a bazény udělají radost malým cestovatelům. Vyberte si hotel na dovolena.cz.

Za skvělým jídlem do Itálie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dovolená v Itálii, to jsou těstoviny, pizza, skvělé víno a domácí atmosféra. Moře je teplé, na horách na vás čekají prázdné ferratové stezky, města plná historických památek jsou připravena i na ty nejnáročnější turistické požadavky. Podívejte se do Říma, romantických Benátek, renesanční Florencie nebo Neapole. Zavítejte do nejoblíbenějších přímořských destinací na ostrovy Sicílie nebo Sardinie. Každá část Itálie má své kouzlo a díky pohostinnosti místních si svou dovolenou užijete na 100 %. Navíc to do Itálie není daleko, takže pokud zrovna nemusíte létání, dostanete se tam i po vlastní ose. Ať už pojedete jakkoliv, ubytování určitě vybírejte na portálu dovolena.cz.

Další články

Načítám