Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šlo sice o předávání hudebních cen, ale na nedávném galavečeru v Los Angeles byly přítomny hvězdy napříč branžemi amerického šoubyznysu. I teprve patnáctiletá herečka ze seriálového hitu Stranger Things Sadie Sink.

Drobná zrzečka vypadala na hony vzdáleně od své seriálové postavy, Max Mayfield. Zatímco ze seriálu ji známe na skejtu a v mikině, na červeném koberci působila ve zlatých šatech a s jemným líčením jako víla.

Herečka stojí na prahu kariéry, ale díky Stranger Things už ji znají milióny seriálových fanoušků. Do rukou se jí tak dostaly ty nejlepší karty pro start velké kariéry a ona s nimi hraje velmi dobře.

Na American Music Awards jí dělali společnost její seriáloví parťáci, šestnáctiletý Caleb McLaughlin (Lucas) a patnáctiletý Gaten Matarazzo (Dustin). Oba začínali na Broadwayi a divadelní zkušenosti z nejslavnější divadlení ulice za sebou má i Sink. Tu mohou diváci znát rovněž z Americké odyseje.

Reklama

Další články

Načítám