Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režiséra Filipa Renče (58) jsme tentokrát potkali na křtu knihy Richarda Bergmana Nový návrat malého prince, proto jsme si povídali na téma pohádek, které už brzy budou znít i v jeho domácnosti, až se mu narodí dcera Sofie.

"Číst u nás doma bude asi Maruška. Já mám vadu řeči, mám špatné sykavky, takže bych jí kazil poslech. Já bych jí radši pustil nějaký film, až to bude vnímat," svěřil Filip, proč bude ve čtení dávat přednost manželce Marii Kružíkové.

Chystá se tedy kvůli zatím ještě nenarozené dceři natočit nějaký dětský film? "Už tři roky se chystám na pohádku, tak doufám, že to vyjde. Ale bude zase taková temnější, tak nevím, jestli bude úplně pro malé děti. Ale dneska je zase posun ve vnímání pohádek a děti se baví jinak. Ale musí to být vždycky o lásce a musí to vždycky dopadnout dobře. Happy end je důležitý, to je motivační věc," je přesvědčený Filip, který podle svých slov nyní prožívá nejšťastnější období svého života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám