Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejkrásnější tvář Česka, vítězka Miss Face Kateřina Kasanová, je na roztrhání. Od svého vítězství se prakticky nezastavila a patří mezi nejžádanější modelky u nás. Musela kvůli tomu i opustit školní lavici na obchodní akademii v Liberci.

"Mám spoustu nabídek, chodím hodně přehlídek, focení. Jsem za to ráda, ale trošku nestíhám. Snažím se to zvládnout, ale se školou to v rámci denního studia nešlo. Dostala jsem individuální plán. Nikdy jsem moc nebyla na domácí úkoly, snad to zvládnu," řekla Super.cz Kateřina.

"Modeling mě baví. Tohle považuji za nejprestižnější práci, kterou jsem zatím měla. Zatím chůzi asi nezvládám s přehledem, to si ještě budu muset počkat. Za rok, až odletím na světovou soutěž, tak to bude perfektní," upřesnila na Ostrava Fashion Weekendu, kde předváděla.

A pozor, pánové! Kateřina je volná. "Nemám myšlenky na vztah. Jsem ráda, že občas vidím rodinu, s kamarády se taky už moc nevídám, to mě mrzí. A na přítele už by čas určitě nebyl," vysvětluje s tím, že řada slavných sportovců už ji na sociální síti kontaktovala. "Nabídky nějaké byly a jsou, ale vůbec to neřeším," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám