Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výjimečně neoblékla černou, ale na křest své vánoční desky si vybrala bílé šaty. "Nějak mi přišlo, že na tohle krásné cédéčko, kde jsem na přebalu také vyfocená v bílém, a na křest tohoto alba jsem nemohla být černá. A chtěla jsem si připadat jako vánoční ozdobička," řekla nám Lucie Bílá (58).

Ta model, který má opět hodně krátkou délku sukně, doplnila vražedně vysokými podpatky, kabelkou ozdobenou velkými korálky a blyštivými náušnicemi s hvězdami. Náušnice dokonce Lucka začala nedávno vyrábět, tyhle ale nebyly z její dílny.

"Já dělám andílkové náušnice, ale ty jsem s sebou nevzala. Ale pokud by někdo o moji bižuterii stál, může si ji objednat. Už mám i verze pro blondýnky, protože mi dámy hodně vyčítaly, že dělám jen ty pro nás, černovlásky," svěřila Lucie, která výtěžek z prodeje svých šperků věnuje na projekt Ježíškova vnoučata, který je sbírá na dárky pro opuštěné babičky a dědečky.

A kdy vůbec stíhá při svém nabitém kalendáři, když hraje v muzikálech a začíná s vánočním turné, tvořit? "Strašně nerada ztrácím čas a nerada se nudím. Co mám dělat, když sedím pět hodin v autě? Nemůžu se přece jako pohádkový oslík pořád ptát: Už tam budem?"

"Takže během cesty dělám ty andílky, pouštím si seriál a přemýšlím nad hloupostmi jako každá holka a přitom odpočívám a relaxuju. Využívám času tak, abych byla lidem platná. Já to tak potřebuju a vždycky to byl můj koníček. Ale to bych to nebyla já, kdybych z toho neudělala něco pro druhé," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám