Hlavní obsah
Článek

Modelka Nikol Švantnerová (31) byla hvězdou ostravského fashion weekendu. A překvapivě nejen jako modelka. Nikol zde byla také poprvé v roli moderátorky, je totiž novou posilou módní televize FashionTV.

"Měla jsem na práci backstage. To bylo fajn na začátek. Hrozně mě to bavilo. Znám tady ty lidi, je pro mě jednodušší s nimi komunikovat. Jsem zvědavá na výsledek, ale pocit z toho mám dobrý," řekla Super.cz Nikol, která také předváděla na přehlídce Kateřiny Geislerové.

A poprvé se v Ostravě předvedla svém partnerovi Patrikovi Dresslerovi, který odsud pochází. "Můj kluk ještě nebyl na takové té pravé fashion přehlídce, je to poprvé, navíc v jeho Ostravě," usmívá se Nikol. Zda se na ni byla podívat i rodina partnera, krátce po módní show, kdy jsme s ní dělali rozhovor, netušila.

"Pro mě je lepší se jim ukázat normálně než takhle. Myslím, že nepůsobím příjemně. Pohled ve stylu 'chci tě zabít, vůbec na mě nekoukej', není moc milý," vysvětluje Nikol, která se s Patrikovou rodinou viděla zatím jen jednou. A měla z toho fajn pocit.

"Zatím nemůžu úplně soudit, ale já si sednu úplně s každým, určitě vědí, jak dobře se starám o jejich syna, takže to oceňují. Maminka Páti mě pochválila za to, že Páťovi hezky vyvařuju," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám