Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a blogerka Nikol Moravcová si užívá se svým snoubencem dovolenou v Abu Dhabi. A překvapivě v nejdražším hotelu, do kterého létají jen nejbohatší lidé světa a má neuvěřitelných sedm hvězd.

Kde na to vůbec vzala? Prý nikde. "Ubytko, které jsme si původně objednali, bylo naprosté peklo. Na recepci jsem si skočila na záchod, kde byla jen sprcha a žádnej toaleťák ani nic podobnýho. Po zemi lezl šváb, a aby toho nebylo málo, tak nám recepční řekl, že tady žádnej hotel už rok není. Jen dlouhodobý pronájmy. Trvalo nekonečných asi osm hodin volání na bookingovou společnost, už jsem myslela na nejhorší - že přespíme v tom malým autě z půjčovny a pak se stal zázrak, poslali nám konečně email s náhradním ubytovaním - za stejnou cenu," řekla Super.cz Nikol.

"Karol si na to šel vyměnit čočky. Ubytování v sedmihvězdičkovém hotelu s vlastní pláží, přístavem, služebnictvem, třinácti restauracemi, bazény, spa, a celý ve zlatě. Nechtěla jsem tomu uvěřit, dokud jsme nestáli na recepci. Za námi deset pikolíků vyndavá z toho našeho mini auta z půjčovny všechna naše zavazadlla. Už jsem toho v životě viděla hodně, ale tohle fakt ne. Dostali jsme diamantový pokoj s vlastním služebnictvem. Totální masakr," dodala Moravcová," která si v Abu Dhabi užila týden.

A teď už ji čekají místo cestování především přípravy na svatbu. Snoubence Karola si příští rok v létě bere.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám