Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ani první manželka Renata, ani Vlaďka Erbová nedokázaly v Tomášovi Řepkovi (50) vzbudit to, co jeho současná partnerka Kateřina Kristelová (44). Bude totiž první jeho láskou, která se objeví v podobě tetování na jeho těle! A věděli jste, že je „Blikanec“ docela silně věřící člověk?

Na těle má emblém hudební skupiny Guns N' Roses, sparťanské bojovníky z bitvy u Thermopyl, logo Sparty, Fiorentiny, West Hamu a samozřejmě všechmy tři děti. „Na boku pak mám číslo 2, protože to je moje fotbalové číslo, na krku svoje datum narození a symbol Kozoroha. Na lýtkách mám dobro a zlo a bojovníka Spartakuse. Chystám si ještě na zádech vytetovat Poslední večeři. Proč? Jsem věřící člověk a je to pro mě důležitá symbolika hostiny, přátel, zrady a smíření se s koncem,“ přiznává Tomáš ve své očekávané nové knize Děkuju s tím, že to souvisí i s rolí mučedníka, jímž se občas kvůli nespravedlnostem od okolí cítil.

„Moje tetování odráží to, jaký jsem a čím si v životě procházím,“ vysvětluje ve své třetí a zatím nejotevřenější knížce Řepka. Vychází osmadvacátého listopadu a kdysi velmi impulsivní a nejen reprezentační fotbalový obránce v ní mluví o tolika věcech, které v sobě doteď před veřejností skrýval, až nás tím překvapil. Třeba i otevřeně o penězích, které za kariéru vydělal.

Ale zpátky k tetování.

„Místo pro jedno dítě ještě na těle určitě mám. Kačka už nechce, ale já děti miluju a určitě bych se dalšímu nebránil… A poruším i svoje zlatý pravidlo, že ženský se na tělo nedávají. Nechám si tam udělat její portrét. Nemám tam žádnou ženskou, ale ji si chci nechat už napořád,“ dodal bývalý fotbalista.

Tím hodně překvapil. Jenže od začátku je jasné, že je z ní úplně paf (však se při prvním rozhovru pro Super.cz o Kačce až láskou zajíkal). Oba navíc už dávno řekli, že i kdyby spolu nakonec nezůstali, do konce života si budou za společně strávený čas vděční (Tomáš „Kristelce“ dokonce děkuje za záchranu života). A věří, že nikdy jejich vztahy rozhodně ani zdaleka neskončí tak špatně, jako třeba ten Řepkův s bývalou manželkou Vlaďkou Erbovou, s kterou si nemohou vzájemně přijít na jméno.

Reklama

Další články

Načítám