Hlavní obsah
Článek

Hlavním městem amerického šoubyznysu se od středy do pátku místo Hollywoodu stal New Orleans, významný přístav v Louisianě. Dostaveníčko si tam dali jak sportovní hvězdy, tak zpěvačky, herci i hvězdičky z reality show. Všechny celebrity slavily svatbu bývalé tenisové jedničky Sereny Williams (36), která si brala multimilionáře Alexise Ohaniana (34).

Někteří hosté se při cestě k místu veselky docela legračně (pro někoho patrně i trapně) schovávali i pod sedačkami nebo plachtami, aby je snad, nedejbože, nějaký fotograf nezvěčnil a nesebral jim duši…

Média se opravdu na „přísně utajovanou“ svatbu pečlivě připravila a oblehla areál u muzea druhé světové války, kde se veselka koná.

A kdo se svatby zúčastnil? Například Beyoncé, Jay Z, Kim Kardashian, herec Colton Haynes a mnozí další.

Podle světových deníků Serena prodala exkluzivitu na svatbu jednomu konkrétnímu médiu a tak na svatbě nesměl nikdo vytahovat mobily, aby do světa neunikly snímky dřív, než je spatří čtenáři „předplatitele“. Svatební párty měla jako téma film Kráska a zvíře, hosté, jichž bylo víc jak 250, to striktně dodržovali i dress kódem.

Na veselce, na níž probíhaly zkoušky již od středy, kdy soukromými tryskáči začaly přijíždět první hvězdní hosté. nechyběla sestra Sereny Venus a také dvouměsíční dcerka novomanželů Alexis.

Dvojice spolu randí od roku 2015, zasnoubení oznámila loni v prosinci. Do roka a do dne tak všechno stihli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám