Hlavní obsah
Článek

Dlouho mlčela a nechala svého bývalého, aby se ztrapňoval sám. Nyní se Hana Gregorová (71) ozvala. Ondřeji Koptíkovi, asi nejdivnější figurce českého bulváru od jeho vzniku, poslala velmi milou esemesku, kterou ale pořádně ťala do živého!

Ukázala v ní obrovský nadhled a týpkovi se vysmála tak, že to asi víc ani není možné.

„Ondrášku, jestli máš fakt pocit, že já jsem ta, která ti velmi ublížila a ty jsi bez viny, tak si už konečně odstraň ze sociální sítě tu profilovou fotku se mnou, aby si se nemusel pokaždé, když půjdeš na internet, týrat pohledem na starou pětašedesátiletou babu, která tě (podle tebe) potřebovala prý jen na svoje zviditelnění. Radek byl asi prodavač v drogerii. :-) Je mi líto, že to takhle vidíš, ale co se dá dělat. Tak děkuju za pochopení,“ uvedla Gregorová.

Naráží tím i na to, jak se Ondřej sám znemožňoval, když připomínal, jak starou přítelkyni měl.

Koptík také psal, že s ním byla jen pro svoje zviditelnění. Je pravda, že nikdy předtím se o ní tolik nemluvilo, a to ani v době, kdy ještě žil nebožtík Radoslav Brzobohatý.

Podezírat ji však z něčeho jiného, než že si chtěla užít čerstvého mužského těla, by asi nemělo smysl.

Expřítel Gregorové samozřejmě nezklamal a považuje to za výlev vzteku kvůli tomu, že má svéráznou mladou přítelkyni, a Gregorovou šmahem označil za žárlivku. Tak určitě...

Reklama

Další články

Načítám