Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To je ale oslava svobody! Zpěvák Jan Smigmator (38) se přesně 28 let poté, co v tehdejším Československu odstartovala sametová revoluce, a 78 roků po manifestačním odporu proti náckům při pohřbu Jana Opletala, stal tatínkem.

„Krásný 17. listopad vám všem! Nevím jak vy, ale my ho dnes slavíme ve třech! Honza + Katka + Fred,“ napsal jazzový zpěvák na sociální síť s tím, že je totálně šťastný, miluje a obdivuje svou ženu coby hrdinku a syna považuje za poklad.

Kateřina se s porodem na svět skoro úplně trefila do termínu, jen ho o den předběhla. „Víme na sto procent, že se miminko nebude jmenovat ani po jednom z rodičů. A určitě to bude jméno mezinárodní,“ plánoval Smigmator už před porodem. Nechtěli znát pohlaví miminka, vybrali proto předem jména pro kluka i holčičku.

Honza si ale ze začátku moc rodičovství neužije.

„Vzhledem k tomu, že mě ale od začátku prosince čeká opravdový hudební maratón – vydání vánočního alba, koncertní projekt Sinatrology v pražské Lucerně a velké vánoční turné s Dashou a Big Bandem Felixe Slováčka, bude to asi hodně hektické. Ale věřím, že to všichni zvládneme,“ prozradil minulý týden natěšený táta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám