Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na loňském karlovarském filmovém festivalu vyšlo najevo, že herečka Klára Melíšková (45) a producent Viktor Tauš (43) k sobě mají hodně blízko.

Fotografové je tehdy načapali během vášnivé líbačky, která nebyla žádným jednorázovým úletem. Melíšková se totiž rozváděla s hercem Lukášem Hlavicou a Tauš s herečkou Evou Jeníčkovou, Vendulkou utěšitelkou z populárních Básníků.

Od té doby působili ve společnosti spíše jako přátelé, kteří se rádi vidí. Až na večírku po premiéře posledního dílu Hřebejkovy trilogie Zahradnictví s názvem Nápadník to mezi Taušem a Melíškovou veřejně jiskřilo jak při letní bouřce.

Nejprve se sice snažili opět působit jen jako kamarádi a kolegové (Melíšková v Nápadníkovi hraje, Tauš je producentem), ale v pozdních večerních hodinách už se přestali hlídat a neubránili se vzájemným dotekům a objetím.

Nakonec je fotografové zvěčnili při vášnivé líbačce a historie z karlovarského filmového festivalu se opakovala. Nutno podotknout, že Melíškové to v posledních měsících velmi sluší a doslova omládla. Láska je zkrátka mocná čarodějka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám