Hlavní obsah
Článek

Herečku Ivanu Korolovou (29), kterou diváci znají coby Leontýnku z muzikálového představení Ať žijí duchové! či nový hlas Lisy Simpsonové, se objeví na televizních obrazovkách v seriálu Ohnivý kuře.

Diváci se na ni mohou těšit v roli cukrářky Pavlíny, která je tak trochu šedá myška. Korolová je z role nadšena, protože je jako herečka na prahu třicítky, ale v seriálu hraje odrostlou teenagerku.

„Musím říct, že Pavlínka se mi hraje super, její věk se přece jen pohybuje kolem dvacítky. Je to cukrářka, která má postarší rodiče, a navíc jsou i křesťanská rodina, takže je to na ní znát. Chodí staromódně oblečená, nemá zkušenosti s kluky ani se životem, je hodně nejistá. Zároveň je ale moc šikovná, jen si nevěří. Protože není materiálně založená, a nejspíš to ovlivnili i její rodiče, chodí příšerně oblečená. Bere, co dostane, nosí oblečení po rodičích a po sekáčích,“ nechala nahlédnout pod pokličku své postavy sympatická herečka, jež se na place potká s Kristýnou Leichtovou (38) či Lucií Polišenskou (31).

„S Kristýnkou Leichtovou jsme se potkaly už v jiném seriálu a ve škole, známe se léta. S Luckou Polišenskou jsme se seznámily až tady a jsem moc vděčná, že jsme si sedly, to je paráda, protože s tou točím úplně nejvíc,“ libovala si Korolová, kterou diváci mohou potkávat i na divadelních prknech.

„Vidět mě můžete v Divadle Hybernia v muzikálu Mefisto, teď tam budeme hrát i Romea a Julii. Já říkám, že tam Julii hraju za pět minut dvanáct, protože mi táhne na třicet. Hraji i v Divadle Semafor, kde je mi ctí, hrát po boku Jitky Molavcové a Jiřího Suchého. Případně za mnou můžete zajet do Liberce na operetu Mam´zelle Nitouche, za kterou jsem byla nominovaná na Thálii, to je taky moc hezké představení," uzavřela herečka.

Reklama

Další články

Načítám