Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pro některé lidi to bude možná pořádný kulturní šok, který naruší samotnou podstatu jejich vesmíru! Českým šoubyznysem už roky létá zpráva o tom, že syn Karla Vágnera Josef Vágner (33) by měl konečně přijít s coming outem. O tom, že je gay, v jistých kruzích doteď nejsou jakékoli spory, někteří se jen hádají o tom, s kterým mužem asi má zrovna žít. Jenže všem asi teď zavře ústa.

Pepa Vágner je opravdu mnohými považovaný za týpka špatně skrývajícího homosexualitu, jenže jak se zdá, jde jen vlastně o oběť opakující se snůšky nesmyslných drbů.

Jeho otec Karel Vágner nám totiž na jinak smutné akci, pohřbu Karla Štědrého, zvesela a hrdě prozradil, že synátorovi se blíží svatba. A nikoli s mužem.

„Je pravda, že se mi to stává často, že to někdo říká. Lidé si opravdu myslí, že jsem na kluky. Ve skutečnosti mám už přes čtyři roky přítelkyni. Jmenuje se Marlene, je z Německa, ale pracuje tady v IT firmě, má na starosti mezinárodní obchod. Nyní jsme dospěli do stadia, kdy jsme se rozhodli posunout náš vztah dál. Pořizujeme společné bydlení a co se týče dětí, asi je na čase si přestat z toho dělat srandu a začít řešit vážné věci,“ řekl Super.cz Pepa Vágner.

Svatbu pár uspořádá pouze pro nejbližších zhruba třicet lidí. A bude v Řecku. „Jednak jsme se tam zasnoubili, navíc jsem po mámě z jedné čtvrtiny Řek. Nechceme nic velkého,“ plánuje s tím, že do léta by měla veselka proběhnout.

A proč má Pepa svou Marlene vůbec tak rád? „Žádný jiný člověk v životě mě tak nerozčiloval, nedoháněl k šílenství. Nepotřebujeme se vzájemně kvůli hmotnému zaopatření, prostě je nám spolu fajn a těšíme se na to, jak spolu budeme budovat hezkou budoucnost,“ dodal na závěr Pepa Vágner.

Reklama

Další články

Načítám