Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Naštěstí byla vdova po Karlu Štědrém (†80) prozíravá a na poslední rozloučení se svým chotěm přizvala i přísnou ochranku! Na pohřeb nedávno zesnulého zpěváka se totiž opakovaně dobýval muž, který obtěžoval známé osobnosti. Ty před ním bohužel neměly úniku. Rušil také pietní atmosféru

Muže jsme si všimli ve chvíli, kdy se většina smutečních hostů již odebrala do Velké obřadní síně strašnického krematoria, zatímco pánovi s igelitkou v ruce bodyguard zamezil přístup.

Zkusil proto i ostatní možné vchody, byl ale neúspěšný. Ostří hoši si totiž o něm již vyměnili informace, stal se nezvanou návštěvou.

„Nechápu, proč mě tam nechtějí pustit. To je nespravedlnost. Je to snad jen pro vyvolené. Mám právo tam jít!“ vykřikoval před obřadní síní nepietně, přestože mu ochranka trpělivě a mnohokrát vysvětlovala, že rodina si podobné lidi na obřadu skutečně nepřeje. Až do konce se proto díval škvírou ve dveřích a při každém jejich otevření se zase pustil slovně do křížku s muži zajišťujícími bezpečnost.

Mužíček se posléze sice před redaktorem Super.cz dušoval, že nepřišel dělat problémy, ale po 31 minut trvajícím posledním rozloučení běhal od jedné celebrity k druhé. Snažil se povídat třeba s moderátorkou Marií Tomsovou, té se ale podařilo rychle vyprostit se a utéct, pak se jeho obětí stal Gustav Oplustil.

Zvláštního pána si všiml i herec Václav Kopta.

„Sám jsem s ním problém neměl. Ale je to asi nemocný pán. Působí jako blázen, už jsem ho někde zažil. Je to nešťastník, který se rád fotí a povídá si,“ řekl nám Kopta.

„Ochrance jsme dali pokyny, aby zamezila vstupu těm, kteří by mohli narušovat obřad. Například sběratelům podpisů. To se na pohřbech opravdu nesluší. A tenhle člověk se podle mých informací již před obřadem venku věšel na známé lidi. Třeba Karlu Šípovi asi pětkrát zastoupil cestu. Bylo toho ale víc. Viktor z ochranky mu vysvětloval, že jde o smutek a že lidé jdou někomu vzdát hold, tak aby je přestal obtěžovat. Nepřestal, proto ho dovnitř nepustili. Byla to jejich pravomoc a zpětně se pod to plně podepisuju. Ochranka odvedla výbornou práci,“ prozradil Super.cz organizátor pohřbu Petr Salava.

Týpek se dovnitř nakonec dostal, ale naštěstí až ve chvíli, kdy byly rodina i osobnosti včetně Karla Gotta dávno pryč. Za pár vteřin ho ale ostřílení ochránci vyvedli tak rychle ven, že ani nemohl vědět, která bije.

Související témata:
Podivín

Reklama

Další články

Načítám