Hlavní obsah
Článek

Už před časem se jim společná hudební spolupráce osvědčila, a tak v ní plánují pokračovat! Ilona Csáková (53) a zpěvačka a songwriterka Patricie, která pro Ewu Farnou napsala například text k hitu Boky jako skříň, se poprvé setkaly před časem jako sólistky Golden Big Band Prague Orchestra. Před pár dny holky společně oslavily třicáté narozeniny zpívajícího kapelníka tohoto hudebního tělesa Petra Soviče.

„Patricie je moc šikovná. Napsala mi text k mému prvnímu singlu z nové desky, písničce Pořád jsem to já. Plánujeme spolu ještě jednu novinkovou věc na mou desku, která by měla vyjít na jaře příštího roku. A také natáčení klipu,“ prozradila Super.cz Ilona s tím, že si s Patricií zkrátka sedly.

„Již několik let jsem patronkou ankety Dobrovolní hasiči roku. Byla jsem oslovena, zdali bych jim nenazpívala jakýsi ústřední song, chcete-li hymnu. Poprosila jsem Patricii a písnička Vítězství je na světě. Už brzy ji v rámci televizního přenosu, kdy se budou ceny vyhlašovat, diváci uslyší,“ dodala Ilona.

Na svědomí má talentovaná Patricie i původní swingovou novinku zmíněného kapelníka Petra Soviče s názvem Gramofon, která se už šestnáct týdnů úspěšně drží v hitparádě Českého rozhlasu Česká dvanáctka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám