Hlavní obsah
Článek

Dcera herců Katie Holmes (45) a Toma Cruise (61) Suri (5) má už ve svém věku povoleno sama si vybírat oblečení. Tentokrát měla malá brunetka náladu obléci se jako z pohádky, a tak zvolila kostým, který připomínal něco mezi beruškou a vílou. Jakmile spatřila přítomné fotografy, okamžitě na ně začala mávat kouzelnou hůlkou a vysílat na ně svá mocná kouzla.

Malá princezna se na odpolední procházku oblékla do růžových puntíkovaných legín, růžového trička a do sněhulí se vzorem berušky. K tomu si neopomněla vzít křídla a kouzelnickou hůlku. Nutno podotknout, že dcera krásné Katie, má vkus, a své oblečení dokáže pěkně sladit.

Vypadá to, že Suri má dokonce lepší cit při výběru módních kousků než její maminka. Katie se totiž v poslední době o to, co má na sobě, moc nezajímá. Na ulici vypadala velmi konzervativně. V džínách, svetru a černé bundě, ve které se objevila už nedávno, byla k nerozeznání od průměrné Američanky.

Katie v nedávném rozhovoru dokonce přiznala, že jí Suri s výběrem oblečení pomáhá a nebojí se říct, co si o jednotlivých kouscích myslí. „Dneska mi například řekla, že se jí nelíbí mé hnědé semišové kalhoty. Má vkus,“ prozradila nedávno o své dceři herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám