Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podprsenku v prvním okamžiku vybíráte očima. Zaujme vás svým provedením, ale je třeba prozkoumat, jestli je vhodná právě pro vás. Platí to pro každá prsa, a obzvlášť pro ta velká. Zdraví, pohodlí a atraktivní vzhled se ale navzájem nevylučují. Zákaznicemi ověřené podprsenky nyní s výraznou slevou koupíte na Astratex.cz!

Když podprsenka ideálně sedí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pak se můžete spolehnout na celodenní pohodlí. Vše začíná u správně zvoleného obvodu. Ten v ideálním případě, spolu s košíčky, nese až 80 % váhy ňader. Mnoho žen dělá stejnou chybu, volí obvod příliš volný. U nové podprsenky byste jej měly zapnout na poslední háček (každý obvod se časem mírně vytáhne, tak ať máte kam ustupovat). Přilehnout k tělu by měl tak jako podprsenka Maia 4D modelce na fotografii.

Ramínka pro pohodlí i krásu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Teprve zbývající váhu ňader nesou ramínka. Většina výrobců volí u stejného modelu podprsenky odlišnou šířku ramínek pro větší velikosti. Podprsenky určené pro velká ňadra mívají ramínka na ramenou vypodložená, stejně jako podprsenka Elizabeth. Ta je navíc ušitá v elegantním Bardot střihu, který nechá horní linii ňader nádherně vyniknout.

Do košíčku se musí vejít celé ňadro

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud nosíte správnou velikost košíčků, přiléhají vám k ňadrům tak, jak vidíte na modelce v podprsence Spacer 3D. Velmi často si ženy vybírají košíčky menší, než opravdu potřebují. Pokud vám okraj košíčku prso v dekoltu „dělí“ a vytváří nad ním ještě další oblouček, potřebujete košíček větší. Naopak, příliš velký košíček není zcela vyplněn, v horní části pak odstává.

Díky správné podprsence budete vypadat štíhlejší!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Něžná, elegantní a romantická je podprsenka Kate. Košíčky má střižené do tvaru písmene T, který pomáhá ňadrům k vytouženému zakulacenému tvaru. Pokud má vaše podprsenka správnou velikost, prsa pozvedne a tím uvolní oblast pod nimi. Vy pak budete vypadat štíhleji. A nejen to, správnou podprsenkou předejdete bolestem zad!

Komfortní zážitek díky určení správné velikosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho žen si oblíbilo nevyztužené podprsenky. Zmenšovací podprsenka Stella splňuje všechny požadavky pro komfortní nošení velkých prsou. A co vy? Myslíte si, že nosíte správnou velikost podprsenky? Ověřte si ji během chvíle na Astratex.cz. Rádce pro výběr velikosti bere v úvahu nejen naměřené míry, ale i typ postavy nebo ňader.

Další články

Načítám