Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Nováčková (31) se po dvou letech objevila v Česku na přehlídkovém mole. Prozradila, proč ji tuzemští fanoušci tak dlouho neviděli. "Je to neuvěřitelný, ale vážně jsou to už asi dva roky, co jsem tady u nás nepředváděla. Většinou kvůli tomu, že jsme se nedomluvili na podmínkách. Když mám srovnávat nabídky, dávám přednost Německu," řekla Super.cz Jitka, která předváděla na módní show Petry Balvínové na ostravském fashion weekendu.

"Řekla jsem si, že tahle akce má level, který bych si chtěla udržet. To, co jsme předváděli, je super. Mám z toho radost. Být po tak dlouhé době u nás na mole, je super. Tady mě lidi znají, v Německu jsem řadová modelka," upřesnila Jitka, která kromě Německa pendluje mezi Českem a Dánskem, kde působí její přítel, fotbalista Tim Sparv.

Pár zatím netuší, v jaké zemi se usadí. "Vůbec nevím, záleží to na jeho smlouvě. Doufáme, že zůstane v Evropě, Amerika by pro nás byla dost těžká. Jsem pracující žena, nejsem fotbalová manželka, a práci mám právě tady v Evropě. Můj přítel je skvělý, podporuje mě. Sedm let měl přítelkyni, která byla doma, a teď je hrozně rád, že já pracuju," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám