Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vypadat úchvatně může každá žena, pokud zvolí k oblečení ty správné doplňky. Tak nějak instinktivně víme, že správně zvolený šperk pozvedne do módních výšin i obyčejný černý svetřík. O to víc nám na výběru záleží, když se právě chystáme do společnosti. Chceme krásu, styl i kvalitu. Chceme zaujmout, vyniknout, ale zároveň to nepřehnat. Chceme být prostě perfektní. A perfektním řešením je stříbro.

České rodinné stříbro získalo popularitu v Japonsku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Česká šperkařská značka MOSHNA, která okouzlila japonský módní trh, přináší domů do Čech novou kolekci šperků EXCLUSIVE. Její designéři se inspirovali pohádkovými kraji Dálného východu, kde vám v pomalém rytmu času zamotá hlavu omamná vůně lotosu a růžových kvítků sakury.

Už žádné starosti před zrcadlem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Taky máte rádi, když krása ctí i dobré řemeslo? Popusťte uzdu fantazii a přejte si letos pod stromeček něco, co vás trochu rozmazlí. Nebo si prostě udělejte radost hned a odměňte se jen tak. Není přitom důležité, jestli si chcete obléci malé černé nebo raději hupsnete do džínů a bílého trika. Pozvedněte svůj styl a doplňte ho stříbrnými šperky MOSHNA. Jeden pohled do zrcadla a víte, že jste se nespletla. Překvapte příjemně sebe i své okolí a staňte se módní ikonou díky kolekci EXCLUSIVE.

České šperky zdobí královnu krásy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obrovský úspěch měly šperky na letošní soutěži o titul královny krásy v dalekém Vietnamu, kde vynikly při promenádě finalistek na slavnostním galavečeru. V posledních letech si je zamilovaly také ženy v Japonsku a značka MOSHNA se tak může pochlubit pevným místem na velmi oblíbeném největším japonském internetovém prodejním portálu Rakuten, kde si tradičně velmi potrpí na perfektní kvalitu a kde milují vše, co má svůj krásný osobitý příběh. Staňte se i vy jeho součástí.

Špičková kvalita, která chrání zdraví

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užijte si i vy špičkový design a kvalitu českých šperků MOSHNA založenou na pečlivém zpracování každého detailu a využití kvalitního stříbra 925/1000, které zaručí dostatečnou pevnost a odolnost jemného šperku. Ochranná vrstva rhodia na povrchu se u vybraných šperků postará o to, aby vám vaše oblíbené kousky vydržely co nejdéle třpytivé a krásné, a zároveň chránily vaše zdraví před alergickou reakcí. Vyberte si svůj oblíbený šperk ještě dnes na eshopu.

Další články

Načítám