Hlavní obsah
Článek

Mezi mladými českými dívkami je jedním z nejznámějších českých raperů a hodně z nich takřka omdlévá, když se na ně jen pousměje. Teď si Chris Mumba, kterému říkají mladší Ben Cristovao, navíc udělal figuru zabijáka!

„Snažím se. Do těla investuju docela dost času a souvisí to samozřejmě s tréninky kvůli muzikálu Rocky, v němž teď hraju Apolla. Alternujeme se s OJ Lynchem. Ten to má na první pohled v sobě, já budu muset trochu hrát. Ale dám to,“ je přesvědčený Mumba, pro něhož je nejdůležitější nikoho nezklamat. V týmu Rockyho ale působí od začátku, byť na jiné pozici, takže produkce moc dobře ví, komu druhou hlavní roli svěřila.

„Je to mistr světa v boxu, velice sebevědomý člověk. Ví přesně, co chce, a to, co chce, to dostane. Tohle všechno jsem si musel nastudovat. Takového malého Apolla v sobě mám, tak to snad zvládnu. Snad mi pomůže africká výbušnost,“ věří Christopher.

Je fešák, ale přesto zůstává už delší dobu sám. „Slečnu bohužel nemám. Není čas. Pořád studuju vysokou školu, pracuju v muzikálu, do toho ještě dělám hudbu. Je toho hrozně moc. Předtím jsem měl tři roky vztah, od té doby se mi ale nepodařilo najít někoho, komu bych dokázal věnovat svůj čas,“ dodal posmutněle čokoládový sympaťák.

Tak snad bude mít brzy štěstí!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám