Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší modelka a nyní spisovatelka, podnikatelka a filantropka Katie Piper se brzy dočká druhého potomka, jenž přibyde k tříleté Belle. Obě děti má s manželem Richardem Suttonem.

Zavěšená do svého muže Katie dorazila i na galavečeři neziskové organizace Nordoff Robbins v Londýně. Charitativní činnost je významnou součástí jejího života, Katie sama založila nadaci nesoucí její jméno, jež pomáhá lidem s podobným osudem, jaký potkal ji. V roce 2008 na ni kyselinou zaútočil muž a znetvořil jí obličej i hrudník. Podstoupila několik sérií operací včetně plastických, které zranění z velké části napravily.

Minulost Piper nehodila za hlavu. O činu vznikl dokument a také vydala několik knih. Poslední dobou jí ale čas zabírá hlavně rozrůstající se rodina. V závěrečném trimestru je pro ni péče o neposednou dcerku, která prý vyžaduje veškerou pozornost mámy, obzvlášť náročná, svěřila nedávno v pořadu Loose Women: „Mám doma batole a jít si zdřímnout je vyloučeno. Mohla bych vyprávět, jak jsem unavená.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám