Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zápasník wrestlingu Tom Fraser (27) žil značně nezdravým způsobem života. Živil se výhradně produkty rychlého občerstvení a soupeře porážel zejména díky své mohutnosti, ze které šel strach.

Až když ručička vah začala ukazovat více než 190 kilogramů, podivil se nad jeho vizáží i jeden z Tomových blízkých přátel, který mu řekl, že by jednou nerad nesl rakev s jeho tělem. To Toma přinutilo se nad svým životním stylem zamyslet a začal hubnout.

Dalším důvodem k radikální životní změně byla rakovina, která postihla jeho maminku. Ta zákeřné chorobě nakonec podlehla, ale Tom se o ni do poslední chvíle vzorně staral a její boj se pro něj stal motivací.

„Věděl jsem, že se sebou musím něco udělat. Nechtěl jsem zemřít předčasně,“ nechal se slyšet Tom Fraser, který začal pravidelně cvičit, změnil jídelníček, a nakonec díky tvrdé dřině zhubl více než sto kilogramů.

Tom se neváhal vzdát kariéry profesionálního wrestlera, ale na svůj oblíbený sport nezanevřel a věnuje se mu nadále, byť se nejedná o nejvyšší úroveň. Navíc začal studovat radioterapii a onkologii na univerzitě v Birminghamu, k čemuž ho inspirovala maminčina nemoc.

„Chci pomáhat lidem nemocným s rakovinou. Ať už prostřednictvím charitativní práce nebo práce na radiologii na plný úvazek,“ dodal Tom, jenž prošel opravdu úžasnou proměnou, která mu zřejmě zachránila život.

Reklama

Další články

Načítám