Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka a herečka Jessica Simpson (31), která si má v listopadu brát hráče amerického fotbalu Erica Johnsona (32), nedávno uvedla, že by do svatby ráda zhubla. Jak je však zřejmé z úterních fotografií, kdy spolu dvojice odcházela z restaurace BJ’s v losangeleském Century City, daří se jí spíš pravý opak. Ve volné bledě modré mikině, která vypadala, jako kdyby si ji půjčila od svého téměř o dvě hlavy vyššího urostlého snoubence, se spíš zdálo, že cosi maskuje. Média hned začala spekulovat, že je jednatřicetiletá zpěvačka možná těhotná.

Samotná Simpson však tyto informace popřela již letos v létě. Se záměrem zhubnout to nejspíš u Jessicy nebude tak horké, jelikož si s Ericem klidně vyrazila na oběd, kde oba zvolili fast-food, který má do dietní stravy hodně daleko. Oba pak ruku v ruce odcházeli směrem k autu. Zpěvačka přitom tvrdila,že se bude snažit do svatby shodit několik kilogramů, a to především v oblasti prsou.

O den dříve byli snoubenci spatřeni v San Franciscu, kde Jessica začala objímat cizí roztomilé dítko, což opět jen rozvířilo vlnu spekulací o jejím těhotenství. Sama blonďatá zpěvačka se netají tím, že by v budoucnu chtěla mít s Johnsonem velkou rodinu. Její mladší sestra Ashley Simpson (27), která je rovněž zpěvačkou, má přitom už tříletého synka Bronxe Mowgliho.

Reklama

Další články

Načítám