Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Skoro bychom ho začali podezírat z toho, že zatímco někteří mají rádi holky, on ne vdolky, ale touhu v něm vyvolá snad jen pohled na čočku televizní kamery! Jak jinak si vysvětlit, že jeden z nejpohlednějších českých herců a moderátorů nemá vztah a asi ani dlouho mít nebude?

Řeč je o Mirku Šimůnkovi, moderátoru TopStaru, který na sebe na začátku kariéry upozornil coby Honza v pohádce Z pekla štěstí.

Je to tak zvláštní, jak to v soukromí má, až v některých vyvolal spekulace o své sexualitě. Že by byl na muže, to Mirek několikrát razantně vyvrátil. Dívku ale stále po jeho boku nevídáme.

Nebo už zase. Jako zázrak totiž zněla jeho slova v polovině roku o tom, že se po mnoha letech nějaký ten vztah rýsuje. Už je ale minulostí.

„Vyrýsovalo se to, ale jak se to rychle načrtlo, tak se to zase rychle smazalo. Už to není,“ řekl nám Mirek na křtech kalendářů Nej Sestřička a Muže roku charitativního guru Davida Novotného v pražské nemocnici Bulovka.

„Nechci se vymlouvat na něco, co není pravda. Mám, zaplaťpánbůh, tak málo volného času, že na tyhle záležitosti v tuhle chvíli není moc prostoru a energie. Jednou to ale přijde,“ věří Šimůnek. Ani chlapské potřeby prý nemá.

„Několik měsíců už to tak vážně funguje. Když už mám volnou chvíli, spíš se jdu pobavit s partou prověřených lidí, před kterými si nikdo nemusí na nic hrát a přetvařovat se,“ dodal herec a moderátor, který by asi měl vstoupit do kláštera, aby se zbavil všetečných otázek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám