Hlavní obsah
Článek

Patří k žijícím legendám české populární hudby a kromě elánu, pozitivního myšlení a profesionality si stále udržují i to nejdůležitější životní koření, kterým je humor. Řeč je o Josefu Zímovi (91) a Evě Pilarové (†80), kteří přišli před pár dny pogratulovat nejmladšímu českému kapelníkovi Petru Sovičovi k jeho třicátinám.

Právě se Sovičovým Golden Big Band Prague Orchestra oba dva interpreti stále hojně vystupují, a tak nemohli chybět ani na jeho narozeninovém koncertu. Oba si ochotně v zákulisí udělali i společné foto. „Konečně spolu přijdeme do řečí,“ smál se vždy dobře naladěný král české dechovky ve chvíli, kdy ještě netušil, že cestou z jeviště upadne do bicích.

„Kdybych neměl zavázanou nohu, ani nevím, že jsem sebou seknul. Byl to mžik,“ řekl Super.cz Pepa Zíma, který hned po pádu znovu předstoupil před naplněné hlediště Divadla U Hasičů, vychutnal si potlesk celého sálu vestoje a na odchodnou přidal pár fórků.

V dobrém rozmaru byla i Eva Pilarová. „Mám se skvěle, děkuji za optání. Jen mě teď trošku zlobí noha, tak chodím na rehabilitace,“ řekla Super.cz Eva, která s oslavencem v samotném finále koncertu brilantně vysekla duet je Nebezpečné dotýkat se hvězd.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám