Hlavní obsah
Článek

Ačkoli ke svatbě nedošlo, protože osud měl s jejím snoubencem Johnem Dineenem (†34) jiný plán, herečka Michelle Dockery (35), u nás známá například ze seriálu Panství Downton, o sobě dnes hovoří jako o vdově. „Nemám slov k tomu, abych popsala, co jsem tehdy cítila a co stále cítím. Byli jsme zasnoubení, v srdcích svoji, proto se považuji za vdovu,“ řekla v rozhovoru pro The Guardian. „Nikdy jsem nebyla nikomu a ničemu v životě tak oddaná jako jemu,“ dodala.

Téma ztráty partnera je pro ni i dva roky po jeho skonu bolestné. Dineen zemřel ve čtyřiatřiceti letech předloni krátce před Vánocemi na rakovinu, rok po zásnubách. Dockery navíc tehdy ve zmíněném seriálu měla podobnou dějovou linku, jako Mary Crawley přišla o manžela.

Na jiné myšlenky ji přivedla až další role, Letty Raines v Good Behavior. „Nebylo to vědomé rozhodnutí začít dělat něco úplně jiného, než byla Lady Mary, ale byla jsem scénářem posedlá od první stránky. Miluji tu charakterovou složitost. Letty je radost hrát a pro mě i požehnání,“ řekla herečka o seriálu, jenž „je o mnoha věcech. O rodině. Můžete to nazývat nekonvenčním milostným příběhem. Je to o ženě, která se po návratu z vězení snaží žít normální život, ale je to extrémně složité,“ zní z prezentačního videa.

Reklama

Další články

Načítám