Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Před lety byla nepřehlédnutelná nejen svou tělesnou schránkou a vy si na ni ještě možná vzpomenete z těžkotonážní dívčí kapely Koule nebo z reality show Robin Hood. Řeč je o zpěvačce Petře Slaninové, která se na čas uklidila ze světa šoubyznysu a svému příteli Petrovi začala rodit děti.

„Před několika lety se mi nedařilo otěhotnět. Lékaři nás dokonce posílali na umělé oplodnění. Nakonec jsem začala držet jednu ze svých zaručených diet a za pár měsíců jsem byla v jiném stavu. V červenci 2014 se mi narodila dcera Sára. Než jsem se stihla rozkoukat, byla jsem zase těhotná. V srpnu 2015 se mi narodila dcera Stella,“ svěřila Super.cz Petra Slaninová.

Dnes už se máma dvou dětí pomalu opět vrhá do práce. „Holčičky si užívám, ale už začínám spřádat pracovní plány. Píšu texty, učím zpěv a interpretaci a zpívám v muzikálu Sestra v akci. Na jevišti mě sice diváci uvidí pouze na děkovačce, protože zpívám offstage dole u orchestru, ale dámy nahoře na pódiu mají velmi náročné choreografie a my jim tam dole pomáháme, abychom je podpořili. Pro mě je to první takováto zkušenost, a musím říct, že je to mnohem těžší než zpívání sólové,“ dodává Petra.

Ze své konstituce už si zpěvačka dnes nic nedělá. „Právo ukázat svůj talent má každý, bez ohledu na to, jestli je to modelka nebo boubelka. Důležité je, jestli má dobré srdce, smysl pro humor, nadhled a žije svůj život, jak nejlépe umí,“ míní Petra.

Reklama

Další články

Načítám