Hlavní obsah
Článek

Korpulentní mamina zatočila s přebytečnými kily a konečně se nebojí podívat do zrcadla. Manžela ale výrazným úbytkem tělesného materiálu zklamala.

Ilona Kulakova (27) měla už od dětství sklony k nadváze. Během těhotenství výrazně přibrala a tukových zásob se dlouho nemohla zbavit. Prostorově výrazná Moldavanka narostla až do 152 kilogramů, což jí komplikovalo i obyčejnou chůzi. Jednoho dne si ale řekla, že je nejvyšší čas na sobě zapracovat.

„Už na základní škole jsem byla obézní. Každý mě na moji nadváhu upozorňoval. Trvalo mi dlouho, než jsem se odhodlala ke změně,“ tvrdí Ilona, jíž se podařilo zhubnout na 62 kilogramů. Aktivní životní režim začala plaváním, protože jiné sporty u ní nepřipadaly v úvahu. Nutná byla samozřejmě i změna jídelníčku.

O 90 kilogramů lehčí Moldavanka je sama se sebou spokojená, její manžel ale až tak nadšený není. „Stýská se mu po mých kilech. Byl by rád, kdybych alespoň trochu přibrala,“ svěřila. Ilona ovšem svého muže poslouchat nehodlá. Po výrazném úbytku váhy se cítí mnohem lépe než v době, kdy se na pláži styděla ukázat v plavkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám