Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pozor – do 15. listopadu poslední šance nakoupit s dopravou zdarma nad 300 Kč v rámci Dnů dopravy zdarma! Patříte mezi věčné zmrzlíky, kteří nedají dopustit na maximální pohodlí? Pak je povlečení z mikroflanelu to pravé pro vás! Heboučké mikrovlákno je měkké, nadýchané a zahřeje vás i v těch největších mrazech. Vyberte si z originálních vzorů i jednobarevného provedení na 4home.cz. Ceny platí do 21. listopadu nebo do vyprodání zásob.

Veselí sobíci k zachumlání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užijte si extra pohodlný spánek s oblíbenými sobíky a originálním zimním motivem, který si zamiluje celá vaše rodina. Hřejivá kombinace barev i veselý motiv doslova zvou k zachumlání a relaxaci. Extra jemné a měkoučké povlečení z mikroflanelu přinese ten nejpohodlnější spánek i v největších mrazech. V nabídce více rozměrů.

Oblíbený severský vzor

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hřejivé povlečení s kouzelným severským vzorem vám přinese krásné sny nejen o zimních nocích. Pořiďte si krásné povlečení z mikroflanelu, které zahřeje i největší zmrzlíky a prozáří vaši ložnici originálním designem a veselými barvami. V nabídce více rozměrů.

Spaní pod hvězdným nebem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zachumlejte se do hvězdného povlečení z toho nejměkčího materiálu. Heboučký mikroflanel je díky své hřejivosti ideální materiál pro chladné zimní noci. Mladistvý motiv hvězdiček v příjemné a decentní šedo-bílé barevnosti vyladí každou ložnici i dětský pokoj. V nabídce více rozměrů.

Usínejte v harmonické zeleni

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejoblíbenější motiv Aromatica v zimní variantě z mikroflanelu pro všechny zmrzlíky. Odbourejte každodenní stres silou harmonického souladu zelených barev a měkoučkého hřejivého materiálu, ze kterého se vám nebude chtít vstávat. Povlečení s nezaměnitelným potiskem konopných listů pouze u nás. V nabídce více rozměrů.

Moderní fialová do každé ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Harmonické povlečení Rosemary v moderní barevnosti z oblíbeného hřejivého mikroflanelu. Oživte svou ložnici nádherným fialovo-bílým motivem s decentními kvítky a užívejte si měkoučkou a extra hřejivou postel každý den. V nabídce více rozměrů.

Další články

Načítám