Hlavní obsah
Článek

Tak trochu mimoděk před pár dny modelka Tereza Jelínková, která se poté, co udělala slušnou kariéru za oceánem, pomalu přesouvá se svými pracovními aktivitami do Česka, prozradila, že je zasnoubená. Stačilo nesundat si při focení kolekce pro Natali Ruden zásnubní prsten a novináři si toho hned všimli. A nyní, když už je tohle malé tajemství venku, se začíná poohlížet po svatebních šatech, které ve svůj den D oblékne.

„Vlastně se musím přiznat, že konkrétní představu zatím nemám. Jsem ale ráda, že jsem se zase stala tváří jednoho svatebního salonu. Vyzkouším si nějaké modely a rozhodnu se,“ svěřila se nám během focení Tereza. Na svatbu, která ji příští rok čeká, se prý těší, ale na stres a nervozitu předsvatebních příprav prý zatím není prostor. „Od chvíle, kdy mě partner požádal o ruku, jsem rozlítaná po celé Evropě, kde fotím pro různé značky a módní návrháře, a vlastně se už docela těším, až budou Vánoce, protože to se i v modelingové branži všechno na pár dní uklidní. Společně si pak řekneme, jak má svatba vypadat, co budeme mít na sobě, kolik pozveme lidí a tak,“ vypráví Tereza.

Jedno je prý ale jisté – svatba by to měla být klasická, bez nějakých extrémních výstřelků, na které si Tereza příliš nepotrpí. „Ale kdo ví? S ohledem na to, jak je manželství vážná věc, možná přece jen nakonec vymyslíme něco, co ten stereotyp trochu rozbije a naruší,“ směje se Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám