Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neživí se jako modelka a nám se nedávno svěřila, že po této kariéře nikdy ani netoužila. Pravdou ale je, že blogerka Dominika Myslivcová (29) vystavuje prostřednictvím sociálních sítí své tělo na fotkách více než běžný člověk.

Není to úplně dávno, co na hvězdičku internetu nebyl úplně hezký pohled. Provokativní blondýnce se s věkem zpomalil metabolismus a než stihla zareagovat na skutečnost, že sexy křivky nebude mít zadarmo, tak přibrala přes šest kilogramů. „Jsem ten typ, který musí opravdu dřít, aby to nějak vypadalo,” přiznává Myslivcová.

Tomu už je ale konec. Prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram se česká Barbie chlubí fotkami z dovolené na Maledivách. Po tukovém prstenci a špíčkách na zádech není ani památky. „Už tři měsíce dodržují fitness menu, krabičkovou dietu, každý den cvičím ve fitku, nejím žádné pečivo, snažím se vyhýbat večírkům a nepít alkohol. Na dovolené jsem se trošku spustila, takže mám co dohánět,” říká Dominika.

Nehledejte za tím žádné plastiky, ani jiný fígl. Stačilo pouze změnit jídelníček a začít cvičit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám