Hlavní obsah
Článek

Tvůrci a představitelé českého zpracování muzikálu Ples upírů se dočkalo vzácné návštěvy. Na páteční představení zavítal autor původního libreta Michael Kunze.

Významný německý skladatel se narodil v roce 1943 v Praze. Přestože prožil většinu života v Německu, díky své rodině se vracel v myšlenkách často do Prahy. „Moje rodina celý život vzpomínala na Prahu, vždy o ní snili,” říká spisovatel, pro kterého bylo představení emotivním zážitkem: „Hodně to pro mě osobně znamená. Moji rodiče by byli velmi hrdí na to, že jedno z mých představení se hraje v Praze.”

Během svého pobytu v Česku oslavil Michael Kunze s manželkou své narozeniny. Dárek na něj čekal i po zhlédnutí představení. Producent muzikálu František Janeček mu předal stylový upíří dort a osobní dárek. Nejmladší představitelka hlavní postavy Sáry, Natálie Grossová (21), autorovi muzikálu věnovala velký pugét růží. „Jsem dojatý z výkonu herců a taneční součásti večera. Děkuji taky za dokonalou práci orchestru. Praha patří mezi mezinárodní muzikálová města,” uvedl dojatě Michael Kunze.

Reklama

Další články

Načítám