Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdy není vůbec snadné objevit Annu Fialovou na společenské akci. Herečka totiž mění účesy se stejnou razancí, jako své filmové a seriálové role. Na křtu soundtracku k filmu Nápadník z trilogie Zahradnictví mnoho přítomných překvapila krátkým sestřihem v rozcuchané verzi. Herečka se spoléhá na to, že před kamerou většinou dostává paruku a aktuální změna vzhledu jí v kariéře neohrozí.

Na křtu jsme Annu požádali, aby nám popsala svou roli v Zahradnictví. „Jsem romantička a tenhle příběh se mi hned moc líbil. Hraji studentku Danielu, která si o prázdninách u tety v zahradnictví najde lásku. Jenže, jak to občas u taťků bývá, tomu jejímu se to vůbec nelíbí a snaží se vztahu zabránit. Já jsem pravý opak a zase se mu snažím vzdorovat,“ nechala se slyšet  představitelka hlavní ženské role.

Třetí díl Zahradnictví se odehrává na konci padesátých let. Vypráví o bitvě mezi rodiči a dětmi v době poznamenané válkou a komunistickým převratem. „Na mě tenhle film působil jako dramatičtější, a to především tím, co se tehdy dělo. Je to samozřejmě i film o představách rodičů o štěstí jejich dětí. Moc mě natáčení bavilo a myslím si, že se i diváci budou bavit, sem tam se určitě i naštvou, možná i zesmutní a také se zasmějí. Je tam všechno, takový mix ze života,“ doplnila herečka, která dostala mimo jiné ještě významnou roli v druhé řadě seriálu První republika a excelovala v televizní show Tvoje tvář má známý hlas.

Reklama

Další články

Načítám